Sponzen Ridder

dit is steeds meer een blog, dan wel een homepage

maandag, mei 21, 2012

Het kwadraat van stoem

Soms verwarren de mensen de fysieke wereld toch nog wat te veel met de virtuele.

Een kennis van mij krijgt op het werk een externe evaluatiecommissie op zijn dak waarvan hij van bij de start een slecht gevoel heeft: getelefoneerd, alsof het negatieve evaluatierapport besteld (en geschreven is).

Resultaat: negatieve evaluatie. Met, zoals het hoort, kans op een "eerlijke" repliek. Die repliek moet verwoord worden in een antwoord op een reeks bijkomende vragen die de evaluatiecommissie hen stelt.

Omdat op papier werken nogal lastig is, mailt hij naar het secretariaat van de evaluatoren om een MSWord-versie te krijgen van de lijst met vragen, zodat ze de antwoorden vanuit de eigen organisatie er makkelijk kunnen tussenplakken.

In antwoord krijgen ze het bestandje, maar helaas niet de juiste versie: de secretaris stuurt hen per ongeluk een versie door waarin hun antwoorden (die ze nog moeten geven) als "ontoereikend" worden beoordeeld. Zodat de negatieve eindevaluatie overeind blijft.

Oeps.

Tien minuten later komt een mail binnen: of ze de vorige mail, met het bestand, zouden willen terugsturen. Want het was de verkeerde versie.

Ik weet niet of ze dat hebben gedaan, dat terugsturen. De humor ontging hen op dat moment vermoedelijk een beetje.


1 Comments:

At 10:09 p.m., Anonymous Anoniem said...

Voor de rechter slepen, dat corrupte zootje, en geen spaander van heel laten!

jv

 

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home