Patisserie is niet voor monotheïsten
Een bedenking om de dag mee te starten.
Je hoort van die TV-koks en andere slimme mensen altijd zeggen dat het "bij patisserie vooral belangrijk is om de ingrediënten nauwkeurig af te wegen"! Bij spaghetti kan dat blijkbaar minder kwaad.
Dat heb ik bij die soesjes van vorige week dan ook trouw gedaan.
Nadien zag ik op het internet en in kookboeken wel drie verschillende recepten voor soezendeeg, telkens met (ongeveer) dezelfde ingrediënten, in afwijkende verhoudingen.
Hm.
[Alsof er meerdere Bijbels zijn, met elk hun absolute waarheid.]
2 Comments:
Ik heb zo op de kookles soezen proberen te maken. 3 maal mislukt. Balen.
-Hoofdtelefoon
Tiens, het is eigenlijk gewoon bechamel maken, zonder de melk.
Bij mij is dat nog nooit mislukt, maar door uw opmerking gaat het dus niet meer lukken :-)
ps: draadloze lader is inderdaad heel handig
Een reactie posten
<< Home