Sponzen Ridder

dit is steeds meer een blog, dan wel een homepage

woensdag, september 15, 2010

Brink

Het was gisteren ambras tussen Jort Kelder en het lief van Nina Brink, ene Pieter Storms. Sympathiek ging het er niet aan toe.

Reden is dat het tijdschrift van Jort Kelder destijds lelijke dingen over Nina had geschreven, waarop de dame beslag liet leggen op de bezittingen van de journalist. Enzo.

Nu is die Nina Brink voor iedereen die de InternetBubbel nog heeft meegemaakt een onwaarschijnlijk interessant figuur. Voor de anderen: het is de Nederlandse versie van Lernout en Hauspie, maar véél leper. Slimmer. Hollandser.

Heeft minstens 250 miljoen euro overgehouden aan het WorldOnline verhaal, nadien nog een bedrijf of vier opgericht of overgenomen. Bijna altijd en allemaal na haar verdwijnen failliet gegaan.

En ook "Enkele uren vóór de noodlottige aanslagen van 11 september 2001 heeft Nina Brink haar bankier gebeld en hem de opdracht gegeven om haar complete aandelenportefeuille te liquideren. Dit is vervolgens ook zo gebeurd. Volgens Nina Brink handelde ze op basis van intuïtie en is ze "hiervan zeker niet slechter geworden.", volgens de Wikipedia Trivia.

Hoe veel keer kan je het geluk aan je kant hebben, per leven?


0 Comments:

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home