Sponzen Ridder

dit is steeds meer een blog, dan wel een homepage

maandag, december 15, 2008

Omega

Het gaat snel:
"Omega Pharma schort verkoop E-Waves Phone Chip aan apotheken op

Nazareth (België), 15 december 2008 (08:30 u) — Omega Pharma heeft besloten de verkoop van de E-Waves Phone Chip aan apotheken en farmaceutische groothandels op te schorten.
Na de lancering, vorige week dinsdag, brak een storm van protest los, waarbij de wetenschappelijke bewijzen door artsen en professoren in twijfel werden getrokken.
Omega Pharma, dat zich voor de lancering had gebaseerd op uitgebreid klinisch onderzoek verricht door de uitvinders van de E-Waves Phone Chip, heeft daarop onmiddellijk beslist de thermische testen te herhalen op objectieve en reproduceerbare wijze, en de resultaten zo snel mogelijk te publiceren.
Eerste resultaten tonen aan dat de E-Waves Phone Chip het thermisch effect van GSM-verbruik licht vermindert, doch niet in de mate van vroeger getoonde resultaten.
Deze conclusie, en rekening houdend met de autoriteit van de artsen en professoren die de chip bekritiseerden, heeft Omega Pharma ertoe aangezet de verkoop aan apotheken stop te zetten.
Via de website www.ikbelveiliger.be zullen ontevreden gebruikers (vanaf vandaag 12:00 u) terugbetaling kunnen verkrijgen."

We zullen maar geloven dat Marc Coucke een naieve ondernemer is, slachtoffer van goedmenende oplichters?
Hmmm, toch niet makkelijk.


3 Comments:

At 11:15 a.m., Anonymous Anoniem said...

Mensen passen zich graag het imago aan dat hun op dat moment het beste lijkt te passen.
Ondanks zijn succes worstelt de man nog altijd met zijn kleine ondernemersinstinct vrees ik. Of een té groot enthousiasme :-)

 
At 9:49 p.m., Anonymous Anoniem said...

In de plaats van een harmoniserende kwantumfysische informatietegengolf uit te zenden hadden ze zich beter beziggehouden met dit.
Vééél plezanter (maar het brengt natuurlijk niets op). Ne mens zou er al fysicus voor gaan worden.
Schone vloer overigens.

 
At 2:10 p.m., Anonymous Anoniem said...

Heel moeilijk te geloven.

 

Een reactie posten

<< Home