Sponzen Ridder

dit is steeds meer een blog, dan wel een homepage

donderdag, november 08, 2007

Leterme

Yves Desmet is boos: "Zeg nu nog dat Yves Leterme geen visie op lange termijn heeft. Een cynische visie, machiavellistisch, gedreven door partijbelang en niet door het belang van het land, maar wel een visie op termijn."

Peter Vandermeersch is vriendelijker: "Laat het duidelijk zijn: een "socio-economische" regering is knutselwerk. Ze biedt geen antwoord op de fundamentele uitdagingen waar dit land voor staat. Er is niet 150 dagen moeizaam onderhandeld om te landen met een oranje-blauwe regering die geen ambitieuze communautaire agenda heeft. Dat blijft de opdracht voor Leterme en de vier partijen rond de tafel."

GVA voorspelt aan Leterme: "Dan worden ze in 2009 van de kaart geblazen door de Lijst Dedecker en het Vlaams Belang"

Luc Van der Kelen is ontgoocheld: "Belofte gemaakt, belofte niet gehouden. Het is zoals Leterme zei over Guy Verhofstadt. Hoe lang houden zijn beloften nog?"

Het Volk is bezorgd: "Nu is het aan de christen-democraten om hun beloften voor meer samenhang, meer solidariteit en meer zekerheid waar te maken. Anders wordt oranje-blauw een paars-light die Brussel-Halle-Vilvoorde niet kan splitsen maar de kwetsbaren wel van onze samenleving kan afsplitsen."

En de Gazet Van Antwerpen, die houdt zich uiteraard bezig met de Hoofdstad van, euh, Antwerpen: "Het stadsbestuur van Antwerpen wil een vrijetijdskaart, kortweg de A-kaart, introduceren "als instrument voor bredere participatie aan het culturele (en sportieve en recreatieve) aanbod"."
Als dat al geen reden is om Brussel niet los te laten?


2 Comments:

At 3:25 p.m., Anonymous Goya said...

Ik vind de volledige analyse van Y.Desmet de meest doordachte en plausibele van de commentaarschrijvers vandaag.

 
At 3:27 p.m., Anonymous tante annie said...

waarom iedereen vilvoorde wil hebben, is me vooral op regendagen een raadsel. dan stinkt het hier namelijk behoorlijk.

 

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home