Sponzen Ridder

dit is steeds meer een blog, dan wel een homepage

maandag, januari 08, 2007

Hallmark

Goed voornemen van de week: kerstkaarten schrijven.

Wij verschieten vantussen de kantelen onze beste wensen elk jaar met een kleine vertraging, maar dit jaar is het iets erger dan anders. Toch vind ik het zeker de moeite om te doen; het is een reden om een aantal mensen nog eens te contacteren en om in mijn adresboekje vast te stellen welke mensen we weer schandelijk onderbedeeld hebben.

Natuurlijk is er de lichte dwang tot originaliteit, maar dat is niet onoverkomelijk. Voor wie er toch gestresseerd van geraakt, hier enkele gulle tips:
  • koop uw kerstkaarten op een plaats waar de anderen niet durven binnenkomen, bijvoorbeeld in de Wibra. Daar hebben ze vaak hilarische stockoverschotten die niemand zal herkennen.
  • koop enkele beebies. Omdat je toch de mensen wilt bedanken die een kadootje hebben gekocht, kan je een foto wat opleuken en doorsturen.
Met dat laatste moet je wel op tijd beginnen, wil je het rond hebben tegen de kerst.
Hoezo, en zo een elektronische nieuwjaarskaart, dat is toch ook origineel??
Dat was zo, enkele jaren geleden. Vandaag zijn die kaarten naast leuk vooral handig.
Zoals altijd is de wereld rond, en dan worden de verouderde dingen plots modern en in. Wie vandaag een digitale Hallmark-kaart krijgt van het bedrijf meteen een hippe tip: verstuur ook eens een echte kaart!


1 Comments:

At 10:17 p.m., Anonymous Anoniem said...

Aha, kantelen! Je bedoelt de contouren van de bovenkant van jullie huis, die reeds van ver opdoemen aan de horizon :-)

JV

 

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home