Sponzen Ridder

dit is steeds meer een blog, dan wel een homepage

zaterdag, november 12, 2005

Bomaanslag

Bij het laatste bomalarm reed onze trein net het station van Leuven uit, toen men het treinverkeer helemaal lam legde. Er stond namelijk ergens een doos met opschrift "bom 2", achtergelaten door een groepje Herentse scouts.

Omdat de Overheid uiteraard de zoektocht naar de andere bommen (1 tot 5) ongetwijfeld in de doofpot heeft gestoken, zijn we maar zelf op zoek gegaan. En kijk, de Chiro van de Blauwput was ons tijdens hun papierslag voor en betrapte de terroristen op heterdaad [klik].

Vreemd, terwijl ik dit intik, applaudisseren er op de buis mensen voor geld. Dus niet voor iemand die geld wint, maar voor het geld zelf. Alles bestaat.


1 Comments:

At 9:37 a.m., Blogger Maarten Cannaerts said...

Applaus voor Geld!
Zo was er gisteren de aartsmoeilijke quiz bezig op Ka2 waar je voor (slechts) één euro maar liefst 3000 euro kon winnen!
Je moest de letters in de juiste volgorde zetten. Iets als "chancorframps" Rara waddist.

Leuke Hollandse meid die dan ook vraagt aan de gelukkige beller ' je vond het toch niet jammer dat dit spelletje nu door een Nederlandse gepresenteerd wordt?'.

Hilarische pret toen de gelukkig beller zijn prijs kreeg wat 500 euro bleek te zijn iplv 3000 (ergens te weinig belwaarde opgebruikt?). Heb zelden iemand zo (virtueel) beteuterd zien niet-reageren.

 

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home