Sponzen Ridder

dit is steeds meer een blog, dan wel een homepage

donderdag, juni 22, 2006

Misverstand

KerkTeveel mensen denken dat je je werk (en je leven) niet ernstig kan uitvoeren als je het niet permanent super serieus neemt. Dat is uiteraard een misverstand. Mensen die zichzelf te ernstig nemen, missen vaak de pointe van de zaak.

Leuk daarom te lezen dat dhr. Koekiemoon wel eens O.B.B. woorden in ernstige teksten verwerkt.

Zelf probeer ik consequent om bij elke presentatie die ik geef, toevallig een foto van een bepaald personnage uit ons gezin te smokkelen. Natuurlijk lukt dat niet altijd, hoewel.

Bij collega V. (of was het Ph.?) in de onderzoeksgroep had men de gewoonte om iemand die een doctoraat ging verdedigen enkele random woorden op te solferen. Die moest hij of zij dan in zijn verdediging verwerken (bv. "kampeerwagen" in een verdediging over cryptografie enzo). Met ongetwijfeld traktaties tot gevolg bij het slagen en mislukken.

Op hetzelfde werk bestond er bovendien een eigen guerilla, met vooral een slechte webpagina (we spreken 1998) vol flauwiteiten. Leuk toch, toen.

Want timing blijft natuurlijk alles.


2 Comments:

At 11:10 p.m., Blogger Maarten Cannaerts said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

 
At 9:47 a.m., Blogger Sponzen ridder said...

Comment van Maarten aangepast omdat het juiste antwoord er in stond.

ik vond em! je moet wel weten dat je bij [knipknip] werkte? (of is er een snellere google manier dan [knipknip] ?)

INderdaad leuk idee om onschuldige familieleden te verwerken her en der. Zoek bvb een mooie baby op een politieke website (http://leo.cannaerts.tv) :-D

 

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home